Mitică Dragomir dă cărțile pe față la început de an. Dezvăluiri despre afacerile penale ale lui Victor Ponta în sport

Mitică Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a început anul cu dezvăluiri incredibile Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu, dar și despre afacerile penale ale lui Victor Ponta în sport.

„Burleanu este pus de oameni politici și de servicii, nu are niciun fel de rezultat. E tare Dâncu acolo, este apropiat serviciilor și nu se atinge nimeni de Burleanu. Nici Biden nu-l învinge pe Burleanu. Nu îl bate nimeni” a afirmat Dumitru Dragomir la un post de televiziune.

„Fără bani negri nu se poate trăi în fotbal. Cred că știu și serviciile. Una este când există corupție, alta e când folosești bani negri pentru bunul mers al lucrurilor”, a mai spus Dragomir.

Pe Gică Popescu l-au luat și l-au băgat la pușcărie să câștige Burleanu. Toți din fotbal s-au dus nevinovați la pușcărie. Fără ordinul lui Băsescu nu se ducea nimeni la pușcărie. Peste 15 s-au dus la pușcărie. La mine a ieșit Băsescu pe post și a spus: întrebat de presă de ce Dragomir nu a fost arestat a spus: „am vrut, dar nu a pus mâna pe bani”. Aveam microfoane și sub limbă. Trebuia să mă prindă și pe mine. Serviciile și DNA făceau ce voia Băsescu. Acum s-au mai potolit”, a mai spus Dumitru Dragomir.

„Ponta a fost vicepreședinte la națională. Și au vândut jucători la Timișoara cu un milion și trei sute de dolari. Și cu Gino președinte. Banii în loc să intre la club au intrat într-un offshore în Cipru. S-a prescris. Iacov a zis că l-a chemat procuroarea și a zis să nu spună nimic de Ponta și Iorgulescu. (…) Am vrut să-i dau un scaun în cap lui Ponta.

Ponta i-a chemat pe președinți, pe patroni și le-a spus să nu voteze cu mine. A doua zi m-au dat afară. (…) M-au chemat la Cluj pentru o discuție, în 2013. O dată în Pipera, m-a chemat Pașcani și mi-a spus să nu fac licitație a drepturilor de televiziune și mi-a oferit 25 de milioane. Eu nu mă pot duce la pușcărie, eu fac licitație. După, la Cluj. Masă mare, Pașcani a spus că „trebuie neapărat să ne dai drepturile”. Societatea din Malta, n-am probe, se pare că nu a fost numai a lui Pașcani, au mai fost alți doi. Dacă se ia urma banilor se vede. Eu nu am vrut. Atunci, Ponta și Dragnea i-a chemat pe patroni și le-a promis ceva și au votat. Cu Dragnea m-am împăcat după, că mi-a povestit cum a fost”, a mărturisit Dragomir.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *