Tragedie la Bacău. Două persoane au murit într-un grav accident de mașină

Pe DN2G, în localitatea Ardeoani, din județul Bacău, a avut loc un tragic accident de circulație, unde o mașină a lovit violent un cap de pod.

Potrivit unui comunicat emis de ISU Bacău, accidentul a avut loc pe DN 2G Bacău-Moinești, luni, la ora 5 dimineața. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina a lovit violent un cap de pod.

În urma coliziunii, șoferul și un pasager au decedat, a treia persoană este evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale, anunță autoritățile.

Traficul rutier prin zonă se desfășoară alternativ, pe un fir.

La față locului s-au deplasat mai multe autospeciale de la ISUJ Bacău și ambulanțe, întrucât trei persoane au rămas încarcerate.

În mașina avariată se aflau 4 persoane. Una dintre ele a reușit să se autoevacueze, iar trei au rămas încarcerate. Din nefericire, două persoane care au decedat sunt șoferul ( 30 ani ) și un pasager ( 17 ani ), iar una, în vârstă de 16 ani a fost transportată în stare gravă la Spitalul din Moinești.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *