Sinucidere în grup la Călărași. Care a fost motivul gestului extrem

Un angajat de la salubritate din municipiul Călărași a dat telefon, la numărul unic de urgență 112 pentru a anunța că trei persoane vor să se sinucidă pe Brațul Borcea al Fluviului Dunărea.

La faţa locului a intervenit un echipaj de Intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” Călărași. Două femei de 47 şi 77 de ani au fost scoase fără viaţă. Cea de-a treia persoană este un bărbat în vârsta de 55 de ani. Acesta a fost scos în stop cardio respirator şi transportat de urgenţă la spital.

Potrivit anchetatorilor, este vorba de un soț, soţie şi mama bărbatului. Ei erau cunoscuți cu afecțiuni psihice și ajunseseră să locuiască pe străzi, după ce locuința le-a fost scoasă la vânzare.

În cursul anului 2021, cele 3 persoane au protestat față de refuzul Primăriei Municipiului Călărași de le retroceda mai multe proprietăți.

Din primele verificări a rezultat faptul că, înainte de a intra în apă, cele 3 persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă. În cursul anului 2017, cele 3 persoane au mai avut o tentativă de suicid prin aceeași metodă.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *