A început procesul lui Novak Djokovic! Zeci de români au ieșit în stradă. „Dacă pe el îl calcă în picioare, nouă ce ne fac?”

A început procesul liderului mondial al tenisului masculin, Novak Djokovic.

Nu există imagini din sala de judecată din cauza problemelor tehnice, însă audierile sunt în desfășurare anunță presa din Australia.

Un număr semnificativ de fani ai lui Djokovic s-au adunat în fața instanței de judecată pentru a-și susține favoritul.

Aceștia fredonează muzică sârbească și dansează pe ritmuri balcanice.

“Lăsați-l să joace”, e principalul slogan scandat de fanii sârbului.

Judecătorul Kelly i-a permis sârbului să părăsească hotelul în care a stat în ultimele zile și să se mute într-o locație specificată de avocatul său pentru ca el să poată urmări audierea. Locația unde va fi mutat Djokovic nu a fost menționată.

Avocatul lui Djokovic a susținut în sala de judecată că tenismenul are un anumit nivel de imunitate naturală pentru că a suferit recent de covid-19. Nicholas Wood a declarat că vaccinarea nu este recomandabilă în aceste condiții și ar avea o utilitate limitată pentru cineva care a fost recent infectat cu COVID-19, la care se adaugă posibilele riscuri de reacții adverse. Adică, din motive medicale, Djokovic nu poate fi vaccinat momentan și de aceea a cerut o scutire temporară de la vaccin.

Un protest de susținere a lui Djokovic a avut loc la Sibiu

Zeci de oameni au ieșit în stradă la Sibiu pentru a-l susține pe tenismenul sârb Novak Djokovic. „Dacă pe el îl calcă în picioare, nouă ce ne fac?” spun manifestanții veniți în centrul orașului.Ei au adus cu ei și cruci pe care se regăsește mesajul “Vaccinat” și “Credință”.

Oamenii au ieșit în stradă pentru tenismenul sârb care nu a fost primit la turneul din Australia deoarece este nevaccinat.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *