Tragedie într-o familie din Suceava. Părinții a doi frați ca brazii se pregătesc de înmormântare

Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Suceava a anunțat că, luni seară, în jurul orei 21.15 a fost sesizată telefonic despre o tragedie care a avut loc într-o locuință pe raza satului Plopeni, cartier Mereni, oraș Salcea.

Din verificările preliminare ale anchetatorilor, rezultă că doi frați (doi bărbați de 19 și 20 de ani) au murit prin asfixiere.

 Cei doi frați locuiau împreună cu familia, pe raza satului Plopeni. În cursul serii unul dintre frați a mers în baia locuinței pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan. La un moment dat fratele său a intrat și el în baie și după un timp, văzând că cei doi nu mai ies din încăpere părinții au intervenit și i-au găsit pe cei doi în stare de inconștiență.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au desfășurat manevre de resuscitare, însă în jurul orei 21:00 s-a declarat decesul celor doi tineri.

Cel mai probabil cauza este intoxicație cu monoxid de carbon, sursa fiind boilerul amplasat în baia locuinței.

La fața locului a fost deplasată echipă operativă formată din polițiști criminaliști și ofițeri din cadrul SIC IPJ Suceava, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă). 

Urmează a se dispune și necropsia cadavrelor pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragicului eveniment.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *