Un bărbat din Hunedoara nu a mai rezistat. A fost prea mult pentru el

Un val de mesaje a pornit împotriva unui bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Boşorod, județul Hunedoara, după ce a fost acuzat că i-a ucis cu un topor câinele vecinului.

Fiindu-i frică de ce o să i se întâmple, bărbatul s-a spânzurat la câteva zile după acest scandal.

Vecinul sinucigașului a sesizat autoritățile după ce și-a găsit câinele mort.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, câinele (din rasa comună) fiind găsit mort în faţa curţii proprietarului animalului. Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că bănuit de comiterea faptei este un vecin al proprietarului câinelui, un bărbat de 61 de ani, care ar fi lovit animalul cu un topor, în zona capului”, informa Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, în 6 ianuarie.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.

Corina Inglin, reprezentanta unei asociaţii pentru protecţia animalelor a început o adevărată campanie împotriva bărbatului acuzat de moartea câinelui, postând pe pagina sa de socializare cazul respectiv.

Au fost urmat de sute de reacţii împotriva suspectului de crimă din comuna hunedoreană.

„Asociaţia Kyron împreună cu avocata noastră va ajuta familia în acţiunea juridică împotriva făptaşului. Ceva extrem de trist. Un pui de câine al unor prieteni a fost omorât cu bestialitate de un vecin. Proprietarii câinelui suferă foarte tare. Vecinul care a lovit biata făptură cu toporul este liber”, arăta mesajul reprezentantei asociaţiei. Tot ea a anunţat ulterior moartea bărbatului, fapt confirmat şi de reprezentanţii IPJ Hunedoara.

În mai multe comentarii postate, oamenii și-au exprimat revolta, dar și ura, pentru faptul că agresorul este încă în libertate.

„Să fi fost căţelul meu, casa îi lua demult foc, nu mă interesa ce se întâmplă, dar ştiu că am făcut dreptate”, „Bestii care merită pedepsite şi dacă legea nu o face, sunt sigură ca justiţia divină nu doarme”, „Asemenea bestii nu trebuie să trăiască”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *