La Râmnicu Sărat totul se plătește. O prostituată i-a venit de hac unui polițist dornic de o partidă de amor pe gratis

O scenă parcă „ruptă” dintr-un film american s-a petrecut în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, la Râmnicu Sărat.

Un agent de poliție, încadrat la un post din mediul rural, a vrut să petreacă câteva ore, după ce a ieșit din tură, în compania unei prostituate.

Pentru a arăta cât de „tare” este în funcția pe care o deține ca polițist, l-a luat cu el și pe un tânăr de 19 ani.

După ce s-au simțit bine în compania unei tinere prostituate, în vârstă de 19 ani, aceștia s-au îmbrăcat și au dat să plece, fără să plătească.

Când și-a dat seama de intenția bărbatului, femeia la care a mers pentru raporturi sexuale a chemat în ajutorul său alți doi bărbați.

Deși agentul își încheiase programul de lucru a rămas îmbrăcat cu uniforma de care a și vrut să se folosească pentru a nu plăti. Gestul bărbatului a înfuriat-o pe femeia la care a mers pentru a întreține relații sexuale. Mai mult, aceasta văzând că unul dintre cei doi poartă uniformă, a alertat și autoritățile.

„În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece”, a declarat agent de poliție Cornelia Stroe.

Acum, polițistul de 36 de ani s-a ales cu dosar penal și se fac cercetări pentru uzurparea de calități oficiale. De asemenea, a fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *