Îngrozitor! O educatoare a abuzat de copiii de care trebuia să aibă grijă

IPJ Suceava ancheteză cazul unei educatoare de la o grădiniță din județ, care este acuzată că a agresat sexual mai mulți preșcolari.

Este vorba despre o educatoare în vârstă de 51 de ani de la o grădiniță din Bosanci, care a fost arestată preventiv pentru agresiuni sexuale asupra a trei fetițe cu vârste de 4 și 6 ani pe care le avea în grijă.

După ce au aflat părinții copiilor agresați, au văzut negru în fața ochilor și au vrut să se răzbune crunt pe educatoare.

După demararea anchetei, în 6 decembrie 2021, o femeie a sesizat faptul că mașina parcată în fața blocului i-a fost incendiată.

În 17 decembrie 2021, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și reținută, pentru 24 de ore, iar, ulterior, arestată.

„Însă, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul, care ar fi incendiat mașina, este tatăl a două fetițe minore și ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare, s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor ar fi existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, mai spun polițiștii.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a incendiat mașina femeii din răzbunare pentru că, în mai multe rânduri, aceasta le-ar fi băgat degetele în organele sexuale ale fetițelor sale de 4 și 6 ani. Verificările au evidențiat că în acest caz a fost agresată sexual și o altă fetiță, în vârstă de 6 ani, din Bacău, care este la Bosanci la bunicii săi.

În urma probatoriului administrat și a două percheziții efectuate în 14 ianuarie, în localităţile Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, ea a fost arestată pentru 30 de zile.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *