Alertă în Capitală. Un individ a amenințat că-l va împușca pe polițistul vinovat de moartea Raisei

Zeci de polițiști aunt în alertă și-l caută pe un individ care, a amenințat că are un pistol pe care îl va folosi pentru a face dreptate pentru Raisa.

Bărbatul a dat telefon la 112 și a spus că, dacă polițistul, care a accidentat mortal o fetiță de 11 ani și a rănit grav pe o alta, pe trecerea de pietoni, nu va fi arestat, el va împușca un alt polițist, la întâmplare.

Din primele informaţii, DGPMB a fost apelată prin SNUAU 112 de o persoană de sex bărbătesc care a ameninţat că dacă nu va fi arestat polițistul de la Secţia 5, care a accidentat-o mortal pe Raisa, atunci va face el singur dreptate.

Persoana a efectuat apelul de pe o cartelă prepay a fost localizată de STS într-o zonă mare de acoperire, spun surse din poliție.

Individul a ameninţat că dacă nu reușește să-l împuște pe agentul care a produs accidentul are în vizor orice poliţist care îi va ieşi în cale.

Este acum alertă în toată Capitala în speranța că polițiștii îl vor prinde pe cel care a sunat la 112 și a făcut terifianta amenințare.

Polițistul care a lovit mortal cu mașina de serviciu o fată pe o trecere de pietoni din Capitală este cercetat pentru ucidere din culpă. 

Polițistul a fost plasat sub control judiciar și nu mai are voie să conducă o mașină.

Redăm mai jos comunicatul purtătorului de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

”În completarea comunicatului din data de 14.01.2022, vă transmitem că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prev.de art. 192 alin. (1) şi (2) C.Pen și au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpat pe o durată de 60 de zile.

Precizăm faptul că, din informațiile deținute, inculpatul la momentul producerii accidentului se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, însă nu se afla într-o misiune specială care să reclame urgența și care să justifice astfel folosirea semnalelor luminoase și acustice. Cercetările sunt în derulare și vor continua în direcția lămuririi tuturor aspectelor cauzei”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *