Mașină spulberată pe calea ferată. Doi copii au murit. A fost activat Planul Roșu de intervenție

O tragedie s-a petrecut, duminică seară, pe raza localităţii Miceştii de Câmpie, Bistrița-Năsăud, unde un autoturism a fost lovit de un tren regio.

În urma impactului doi minori, care se aflau în autoturism au murit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, în maşină se mai aflau doi adulţi, care au scăpat doar cu excoriaţii la nivelul capului.

Prefectul județului, Mica Oprea, a activat planul roșu de intervenție.

„În autoturism se aflau patru victime. Doi bărbaţi conştienţi, cooperanţi, care s-au autoevacuat din autoturism, prezentau atac de panică şi excoriaţii la nivelul capului. Aceştia sunt evacuaţi către UPU SMURD Bistriţa. Doi minori în vârstă de aproximativ 13 şi 16 ani, din nefericire, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa”, a informat ISU.

În ceea ce priveşte cele aproximativ 20 de persoane aflate în tren, acestea au fost evaluate din punct de vedere medical şi s-a constatat că niciuna nu avea nevoie de îngrijiri medicale.

La caz s-a intervenit cu o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *