O polițistă s-a sinucis în gara orașului Strehaia. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru

Tânăra polițistă, Adela Loredana, în vârstă de 25 de ani s-a împușcat în cap, în gara din orașul Strehaia, județul Mehedinți.

Polițista era angajată în cadrul Poliției Transporturi Feroviare, cu punct de lucru gara din Strehaia. Tânăra din Filiaşi era căsătorită de numai câteva luni, respectiv din septembrie 2021, atunci când şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, tot poliţist, din județul Dolj.

Se pare că neînțelegerile din cuplu ar fi împins-o către gestul extrem.

Mai mulţi martori au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au intrat în baie, acolo unde au găsit-o pe tânără împuşcată în cap şi plină de sânge.

Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical.

Potrivit Poliției Mehedinți, un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia a sunat, miercuri, la ora 9.42, la 112 și a anunțat că un agent de poliție, în vârstă de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Ea este poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia. Adela era căsătorită de numai câteva luni

Polițista intrase în serviciu la ora 08.00

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.”, conform IPJ Mehedinți.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *