Cursa morții pe DJ87, Constanța. Doi bărbați au murit și unul este în comă la spital

Teribilismul și inconștiența îi determină pe unii tineri să participe ilegal la curse de mașini, punând în pericol atât viața lor, cât și pe a celor aflați în trafic.

Așa s-a întâmplat și azi, 22, ianuarie 2022, pe DJ87, la ieșirea din localitatea Nazarcea, județul Constanța.

Doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 40 de ani, s-au stins din viață pe loc, în timp ce o altă persoană din aceeaşi maşină a ajuns în comă la spital, după o cursă nebunească de mașini.

Cei doi teribiliști se aflau, astăzi, într-un autoturism marca BMW, aceași mașină care a fost surprinsă şi pe autostrada A4 în urmă cu doar câteva zile, atunci când au desfășurat o cursă ilegală de maşini.

Din cauza vitezei excesive, şoferul a tras dreapta de volan pentru a evita un obstacol, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

,,Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea. 

Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Teribiliștii au blocat A4, tot într-o cursă ilegală

Cei doi tineri ar fi fost implicaţi, în urmă cu trei zile, în cursa ilegală de pe autostrada A4, acolo unde aceştia au blocat autostrada pentru a se întrece.

,,Referitor la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie, vă comunicăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, personale care au participat la eveniment au fost identificate.

Este vorba despre 2 bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din județul Constanța. Totodată, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare au fost identificați.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevazute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale. 

Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere.  Cercetările continuă în vederea audierii tuturor persoanelor implicate”, se menționează într-o informare a Poliţiei.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *