Un antrenor de fotbal riscă 20 de închisoare. Ce a făcut într-un avion este de poveste

Houston, Texas, United States - April 5, 2011: Delta airlines plane parked in George Bush Intercontinental airport, Houston, Texas, USA.

Irlandezul Shane McInerney, 29 de ani, originar din Galway, Irlanda riscă să fie condamnat la 20 de ani închisoare, după ce a făcut un scandal monstru în timpul unui zbor Dublin-New York.

Totul a început, după ce personalul din avion i-a spus irlandezului să poarte mască.

Justiţia federală îl acuză că a “refuzat în mod repetat să poarte masca”, că a “aruncat o cutie de băutură care a lovit un pasager în cap”, că şi-a “dat jos pantalonii şi chiloţii şi şi-a arătat fesele unui membru. al echipajului şi pasagerilor” şi în cele din urmă şi-a “scos şapca pentru ca să o pună pe capul căpitanului”.

Shane McInerney s-a prezentat pe 14 ianuarie la tribunalul federal din Brooklyn, New York, unde a fost acuzat că “a agresat şi intimidat un membru al echipajului de cabină al zborului 45 Delta Airlines din Dublin către aeroportul JFK, la New York pe 7 ianuarie, potrivit unui document al instanţei.

Dacă va fi găsit vinovat pentru infracțiunile comise, irlandezul riscă până la 20 de ani de închisoare, a declarat un purtător de cuvânt al tribunalului din Brooklyn.

Shane McInerney care mergea în Florida pentru un loc de muncă ca antrenor de fotbal, a fost eliberat pe cauţiune pentru 20.000 de dolari, în aşteptarea procesului.

Autoritatea americană de reglementare a aviaţiei civile (FAA) a decretat în ianuarie 2021 o politică de toleranţă zero faţă de pasagerii care refuză să poarte masca, în timp ce personalul de zbor al companiilor se confrunta cu un număr foarte mare de cazuri de violenţă verbală sau fizică din partea unor persoane care refuză să respecte această regulă.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *