Tragedie în Dâmbovița. Un copil de 6 ani a fost ucis de câinele familiei

Un băiețel, în vârstă de numai 6 ani, a fost ucis chiar de cîinele din curtea familiei.

Tragedia s-a petrecut, luni, în localitatea Conțești, județul Dâmbovița.

Din primele declarații ale părinților, copilul ar fi intrat în padocul câinelui și a fost atacat de acesta. Cîinele, din rasa Ciobănesc caucazian, care nu era legat, l-a mușcat în zona gâtului.

La două ore după tragedie, părinții au dat telefon la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor.

IPJ Dâmbovița a transmis mai multe detalii despre tragicul incident.

„La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, Poliția Orașului Racari a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de un câine.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinței, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat.

În urma leziunilor, minorul a decedat”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal și efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Activitatea de cercetare penală se efectuează sub coordonarea și supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *