Un șofer cu tupeu a omorât o femeie pe trecerea de pietoni și apoi a fugit. Nu este la prima infracțiune

Inspectoratul de Poliție Județeană Timiș a anunțat că, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din orașul Făget, județul Timiș a ucis o femeie pe trecerea de pietoni și apoi a fugit.

Potrivit IPJ Timiș, femeia, în vârstă de 75 de ani, a fost lovită de autoturism în momentul în care traversa regulamentar strada, pe la trecerea de pietoni.

După cinci zile de la tragedie, șoferul criminal a fost prins de polițiști și anchetat în stare de arest.

„La data de 26 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Oraşului Făget, au identificat un bărbat, de 20 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, transmite IPJ Timiş.

În 21 ianuarie, el a condus o autoutilitara pe DC 114, dinspre localitatea Tomeşti înspre localitatea Brăneşti, iar în localitatea Baloşeşti a accidentat o femeie de 75 de ani, părăsind locul accidentului. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale însă, după câteva ore, aceasta a decedat. 

„Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi ucidere din culpă, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luarea unei măsuri preventive”, mai transmite IPJ Timiş.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *