Răzbunare după 27 de ani. I-au rupt un picior și l-au aruncat în Dunăre

Un caz șocant a avut loc, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, în orașul Moldova Nouă, județul Caraș-Severin.

Puiu Holic, în vârstă de 55 de ani a fost victima agresiunii unor tineri, care au vrut să se răzbune.

Totul s-ar fi întâmplat după ce Puiu Holic a plecat de la barul din sat, iar trei indivizi au sărit asupra lui și l-au băgat în portbagaj. Acesta  a sunat la 112 cât timp era în portbagajul mașinii, potrivit propriilor declarații.

 „Am fost la un local din oraș, am băut o bere și am venit acasă. M-au adus doi vecini cu mașina. Am coborât, când trei indivizi cu care mă întâlnisem și mă salutasem la bar m-au trântit din senin și m-au lovit. M-au băgat apoi în portbagaj. M-am împotrivit, încercând să nu le permit să închidă portbagajul. Mi-au dat cu parul până mi-au rupt piciorul!

 Am ajuns la Pescari (n.r. – Comuna Coronini), în zona pensiunii Universității. M-au luat la pumni și picioare, apoi m-au aruncat în Dunăre. Mi-a reproșat unul dintre ei că i-aș fi spus eu ceva lui taică-su acum vreo 27 de ani și mi-a spus că exact în acel loc în care m-au aruncat pe mine în Dunăre l-a scos apa pe taică-su înecat!”, a declarat bărbatul polițiștilor.

A ajuns la spital după ce a fost găsit de polițiști înghețat de frig și cu piciorul rupt, cu urme de violență pe corp.

Dupa ce a iesit din spital, bărbatul a depus o plangere pentru tentativa de omor si alte violente și a declarat ca nu stie cine l a lovit.

Polițiștii urmează să-i identifice pe agresori și să instrumenteze dosarul penal deschis în cauză.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *