Un caz cutremurător la Giurgiu. O femeie cu gâtul tăiat a fost salvată de la moarte

O femeie în vârstă de 44 de ani din localitatea Stăneşti, județul Giugiu, a fost găsită cu gâtul tăiat de pompierii solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa acesteia.

Femeia a fost transportată la spital în stare gravă, iar medicii se luptă ca să-i salveze viața.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au fost solicitaţi să intervină în această seară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Stăneşti. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ şi 12 pompieri.

Echipajele de intervenţie au găsit la faţa locului o femeie în vârstă de aproximativ 44 de ani, cu o plagă tăiată la nivelul gâtului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată, de urgenţă, la spital”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului şi au intervenit pentru stingerea acestuia cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În incendiu au ars: acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi, mobilierul din interiorul a trei camere şi al unui hol şi tocăria de la geamuri.

Din primele constatări ale pompierilor de la ISU Giurgiu, incendiul a fost provocat intenționat. Cazul a rămas în atenţia IPJ Giurgiu pentru cercetări.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *