Accident mortal în Suceava. Un autocar cu 60 de persoane s-a ciocnit frontal cu un autoturism. O persoană a murit

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un autocar în care se aflau 60 de persoane.

Accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe DN17, în localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, județul Suceava. 

Pasagerii autocarului au fost cazaţi la căminul cultural până când vor fi preluaţi de alt autocar.

Autocarul se deplasa pe ruta Iași – Lyon (Franța) și avea 60 de persoane la bord, dar avariile suferite în urma impactului nu au permis continuarea drumului. 

Din nefericire, şoferul autoturismului, un bărbat de 20 de ani, a fost declarat decedat. O singură persoana din autocar (un bărbat de 30 de ani), a fost transportată la spital, fiind conştientă şi cooperantă, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier.

„Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autorităţile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziţie un spaţiu încălzit, în incinta căminului cultural”, au mai precizat pompierii.

Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar şi cu mijloace de transport ale autorităţilor locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *