Alertă răpire copil. O fată de 13 ani din judeţul Sibiu a fost răpită. S-a constituit celula de criză

Autorităţile au declanşat mecanismul ”Alertă răpire copil”, în noaptea de miercuri spre joi, după ce o fată de 13 ani din judeţul Sibiu a fost luată cu forţa de patru persoane şi urcată într-o maşină.

„La data de 9 februarie, în jurul orei 21:20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, CĂLDĂRAR MARIA, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forţa de patru persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, a transmis Poliţia Română.

Alertă răpire copil – O fată de 13 ani di jnudeţul Sibiu a fost luată cu forţa de patru persoane şi urcată într-o maşină / S-a constituit celula de criză

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru identificarea autoturismului în cauză.

„S-a declanşat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugaţi să apeleze nr. unic de urgenţă 112”, a mai transmis Poliţia.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *