Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit la Chișinău cu președintele Maia Sandu. „Poate conta pe sprijinul nostru”

Premierul Nicolae Ciucă a efectuat o vizită oficială în republica Moldova, unde s-a întâlnit cu președintele Maia Sandu.

Cei doi oficiali au discutat despre situația tensionată de la granițele Ucrainei, precum și despre sprijinul României în susţinerea deplină pentru derularea măsurilor de reformă, îndeosebi în domeniul statului de drept.

„Mulțumesc președintelui Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, pentru discuția deosebit de valoroasă pe care am avut-o astăzi!

Am asigurat-o că Republica Moldova poate conta pe sprijinul nostru, atât de la București, cât și la Bruxelles, și am transmis susținerea deplină pentru derularea măsurilor de reformă, îndeosebi în domeniul statului de drept.

Am apreciat eforturile remarcabile în direcția reformei justiției și combaterii corupției, care situează Republica Moldova într-o poziție favorabilă în privința parcursului european.

Am deplină încredere că vom păstra dialogul strâns în ceea ce privește promovarea obiectivelor și demersurilor Republicii Moldova în relația cu Uniunea Europeană, cât și în implementarea proiectelor comune în beneficiul cetățenilor”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *