Șocant! Răsturnare de situație în cazul polițistului criminal. „A fost învăţat chiar de către anchetatori să nu îşi dea acordul”

Ancheta în cazul polițistului care a accidentat două fetițe pe trecerea de pietoni de o maşină a Poliţiei, una murind, cealaltă fiind rănită, a luat o întorsătură șocantă.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, care instrumentează dosarul au transmis că nu este acceptată proba cu testul poligraf în dosar, solicitată de avocatul familiei copilei care şi-a pierdut viaţa.

Avocatul Adrian Cuculis, care este apărătorul familiei Raisei, fata omorâtă de polițist pe trecerea de pietoni, susține că anchetatorii înşişi sunt cei care l-au învăţat pe poliţist să nu accepte proba.

„Vă comunicăm faptul că proba cu testul poligraf nu va fi administrată, nefiind obţinut consimţământul în cauză”, este răspunsul obţinut, luni, de casa de avocatură Cuculis&Asociaţii care a solicitat testul poligraf.

„În mod oficial poliţistul din cauza «Raisa» nu o să fie supus testului cu poligraful, asta după ce vreme de o săptămână, atât parchetul, cât şi poliţia, au refuzat să spună dacă Popescu şi-a dat ori nu acordul asupra acestei probe. Având în vedere atitudinea lui, cât şi faptul că l-au primit la darea acestui acord pe la uşa «VIP» , putem să suspicionăm rezonabil că a fost învăţat chiar de către anchetatori să nu îşi dea acordul”, afirmă Adrian Cuculis.

Reamintim că, în data de 13 ianuarie, fetiţele Raisa şi Marina au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. În autospecială se afla un poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice.

Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului. Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *