Gigi Becali nu stă nepăsător în fața suferinței oamenilor. Sute de refugiați ucraineni primesc adăpost și hrană din partea omului de afaceri

Omul de afaceri, Gigi Becali, este un exemplu de mărinimie pentru mulți politicieni și oameni de afaceri români, care nu este indiferent la suferințele oamenilor.

Acum, când zeci de mii de ucraineni se refugiază în România, părăsindu-și locuințele de frica războiului din țara lor, Gigi Becali este dispus să îi ajute cu tot ceea ce au nevoie pentru a trece cu bine cu toții peste această perioadă sumbră din istoria lumii.

Omul de afaceri a închiriat toate hotelurile din Galați pentru a servi ca adăpost ucrainenilor.

De asemenea, a asigurat transport pentru sute de persoane care să vină în București, ocupându-se, în același timp, și de cazarea oamenilor refugiați în blocul pe care îl deține în Petroșani. 

„Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oamenii în ele. Am dat ordin acum 5-6 autocare merg la graniță să aducă 400 de persoane să se cazeze la București, cu mâncare și cazare la baza FCSB. Şi la Petroșani pot 200 am un bloc pe care îl pun la dispoziție.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă”,  a declarat Gigi Becali

De asemenea, Becali a afirmat că așteaptă până la 5.000 de refugiați din Ucraina la baza din Berceni.

„Este posibil ca astăzi să vină nişte femei cu copii. Autocarul nostru e acolo, am zis încarcă-l şi adu-l la mine, la bază. Pot încăpea 4-500 de oameni, am luat şi saltele separat. Pe lângă două paturi care sunt în cameră am pus şi o saltea, ca să poată să stea 3-4 în cameră.

Au căldură, au duş în cameră, au toate condiţiile, au bucătărie, le facem mâncare. Sunt toate condiţiile pentru 4-500 de persoane. E posbil să vină ceva azi.”, a declarat Gigi Becali.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *