Începe sezonul „tare” pe litoralul românesc. Droguri și dezmăț la Mamaia

Nici nu a început sezonul estival, că unele stațiuni de la malul Mării Negre s-au umplut de turiști.

Chiar înainte de 1 Mai, la Mamaia, una dintre atracții a fost un festival de muzică, unde s-au adunat câteva mii de tineri.

Cum era de așteptat, agenții de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au prins în flagrant cinci persoane care vindeau droguri de mare risc, chiar spectatorilor prezenți la spectacol.

Cei cinci închiriaseră un apartament în Mamaia, special pentru a prepara dozele de substanțe interzise.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, acţiunea de prindere în flagrant, la care au participat poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT, a fost organizată în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

„În incinta unui festival, desfăşurat în staţiunea Mamaia, au fost depistate cinci persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani (patru bărbaţi şi o femeie), asupra unora dintre acestea fiind descoperite droguri de risc şi mare risc (cocaină, ketamină, cannabis).

Persoanele în cauză au fost conduse la sediu, pentru audieri, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, procurorul de caz să dispună măsurile legale care se impun”, se precizează în comunicat.

În urma unei percheziţii domiciliare, au fost găsite cantităţi de droguri (cocaină şi ketamină), instrumente pentru porţionare şi ambalare, precum şi sume de bani. Acţiunea a fost prezentată şi pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne.

„Patru bărbaţi şi o femeie. Vârste între 25 şi 35 de ani. Au închiriat un apartament chiar în apropierea unui festival care era anunţat că se va desfăşura pe litoral. Scopul: să depoziteze ‘marfa’ pe care voiau să o vândă clienţilor. Şi au început să o vândă după un plan bine pus la punct. Tot după un plan, mult mai bine pus la punct, au fost prinşi în flagrant. (…) Rămânem pe litoral şi nu numai! O zi frumoasă tuturor! Pentru amatorii sau profesioniştii de ‘senzaţii tari’, să ne vedem cu bine!”, se menţionează în postare.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *