Tragedie la Iași. Patru bărbați au fost uciși de o femeie beată

Patru muncitori au fost omorâți, în noaptea de joi spre vineri, de o șoferiță, în vârstă de 39 de ani, care a scăpat de sub control autoturismul pe care-l conducea.

În afară de cei patru bărbați accidentați mortal, șoferița a mai rănit alți trei, care au fost transportați de urgență la spital.

Accidentul s-a produs pe şoseaua Păcurari din Iaşi

Potrivit polițiștilor care au venit la locul accidentului, femeia era într-o stare avansată de ebrietate.

„La data de 18 iunie, femeia reţinută a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile”, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În noaptea de 16 spre 17 iunie, în jurul orei 1,00, un apel primit la serviciul 112 anunţa că o femeie aflată la volanul unei maşini a produs un accident rutier pe şoseaua Păcurari din Iaşi.

Maşina condusă de femeie a lovit şapte muncitori ai societăţii Citadin SA, care reparau capacul unei guri de canalizare prin care este evacuată apa pluvială. Din cauza impactului, patru dintre muncitori au murit pe loc. Alţi trei muncitori au fost răniţi şi au fost duşi la spital.

Femeia care se afla la volanul maşinii a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost dusă la spital pentru prelevare de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *