Robi din „Las Fierbinți” a rezolvat un caz extrem de important pentru țară. Infractorul Gheorghe a fost prins în flagrant

Infracțiunea care s-a petrecut vineri noapte în comuna Baia, județul Suceava este cât se poate de reală, iar organele abilitate ale statului o tratează conform legislației în vigoare.

Numai că, odată cu acest caz, ne aducem aminte că, în urmă cu câțiva ani, o femeie, tot dintr-un sat, și tot de foame, a furat o găină de la un vecin, iar pentru asta a fost condamnată la 3 ani de zile închisoare cu executare.

Aceste exemple, nu se poate să nu ne aducă în minte nume grele ale unor infractori cu „ștaif”, care au furat multe milioane de euro prin afaceri mizerabile. Toți, fără nicio deosebire au afirmat că sunt nevinovați, iar procesele sunt răzbunări politice.

Bineânțeles, onorabilii justițiari au „uitat” de dosarele lor până ce faptele s-au prescris, au dat sentințe cu suspendare sau au dat cu strângere de inimă câte o pedeapsă timidă cu executare.

Tot prin ochiul „nepărtinitor” al legii acești excroci cu „blazon” și-au descoperit brusc talente de celebrii scriitori, scoțând pe rafturile librăriilor mai multe cărți decât pâinile calde de la brutărie. Pentru efortul lor neobosit prin care au adus „neprețuite” servicii statului român, „săracii” infractori „politici” au părăsit rapid pușcăriile refugiindu-se într-una dintre „umilele” vile de care nu s-a atins nimeni cât au fost în „deplasare”.

Dar, să revenim la spargerea secolului care a oripilat o țară întreagă. Unui bărbat din județul Suceava i s-a deschis dosar penal după ce a spart un magazin dintr-o comună pentru că îi era foame.

Vineri, 8 iulie 2022, la ora 05:59, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat din comuna Baia, județul Suceava, cu privire la faptul că i-a spart cineva geamul de la magazin și intenționează să fure bunuri din interior. 

A fost prins de polițiști chiar în interiorul magazinului și apucase să mănânce două iaurturi, o roșie și câteva felii de pâine.

Proprietarul unui magazin din comuna Baia, județul Suceava, a văzut pe camerele de luat vederi că un bărbat a intrat prin efracție și a anunțat poliția.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Mălini (Suceava) s-au deplasat la fața locului, iar în interiorul magazinului a fost identificat Gheorghe L., din localitate, care a declarat faptul că a pătruns în interiorul magazinul după ce a spart un geam cu un coș de gunoi aflat în vecinătate.

A declarat că a spart magazinul pentru că era flămând și căuta ceva de mâncare. Bărbatul a consumat în interiorul magazinului două iaurturi, o pâine, o roșie și a desfăcut un pachet de țigări, fără să ia nicio țigară din acesta, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.

În prezent, polițiștii au deschis un dosar penal în care se anchează cauzele care au dus la o asemenea infracțiune și valoarea pagubelor produse de hoț în timpul spargerii.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *