Moartea Mădălinei Manole a fost elucidată. „A fost omor!”

După 12 ani de la moartea Mădălinei Manole, experții criminaliști au tras o concluzie înfricoșătoare – crimă cu premeditare!

Mihaela Brooks este românca din Canada care a anchetat pentru FBI moartea Mădălinei Manole.

Nu doar conaţionala noastră a lucrat la acest caz, ci şi Pete Klismet, un celebru „profiler” care fost angajat mulţi ani pentru FBI.

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare de soţul ei, în propria locuinţă, pe 14 iulie 2010.

Mihaela Brooks, expert FBI: “Concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii. A fost omor!”.

Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, a afirmat că, în urma investigațiilor s-a ajuns la concluzia că Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis.

„Nu numai că sunt foarte sigură, dar concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali, în toate domeniile din medicină Legală, toxicologie, şi aşa mai departe. Mai recent, spre marea mea bucurie, experţii români pe care îi aduc în toxicologie şi medicină legală, chiar interpretarea urmelor la faţa locului, au început să îmi dea dreptate şi spun că, nu numai că sunt mari semne de întrebare, dar unii dintre ei deja au confirmat că a fost omor.

Sunt 23 de probe care arată că Mădălina Manole nu s-a sinucis

Acum câţiva ani, am menţionat, pe scurt, 23. Din punct de vedere medico-legal, pe esofagul ei existau zgârieturi. Nu erau chimice, de la otravă. Deci, nu ai cum să comiţi un asfel de act şi să te zgârii pe esofag, doar dacă cineva ţi-a băgat ceva pe gât. Şi nu sunt cei de la salvare care au încercat să o resusciteze. Intubarea pe care cei de la salvare au făcut-o, şi scrie chiar şi în fişa medicală, este o intubare care merge până la epiglotă, deci nu avea cum să ajungă până la esofag.

Din punct de vedere toxicologic, cantitatea de substanță pe care cică ea ingerat-o, este atât de mare. încât putea să să ucidă elefanți. Dar această substanță, ca și orice substanță pe care tu o iei pentru a comite un astfel de caz, indiferent că tu ai dorința de a comite actul, organismul tău spune nu. Deci sunt niște reacții ale organismului care nu au fost prezente la ea, în primul rând. 

Din punct de vedere criminalistic, sunt niște amprente care au fost plantate. De fapt, este o singură amprentă la fața locului care aparține Mădălinei. La degetul mare, la cum a ținut să spun recipientul, dar nu există nicio urmă de amprentă, deci ea nu avea cum să ţină un recipient cu un singur deget. Nu mai spun de urma de pe pahar.

Din punct de vedere psihologic, există așa-zisul SMS la ora 02:32. Medicul legist la fața locului și inclusiv medicul de pe salvare care a fost până în ora 7 dimineața acolo, au menționat că era în rigiditate totală, inclusiv membrele inferioare. Deci de la 7 la 2, 5 ore, da? 02:32 dimineața, 4 ore jumătate. Rigiditatea aceasta generală intervine între 6-8 ore, deci ea nu avea cum în 4 ore jumătate,  să aibă o rigiditate generală. 

Din punct de vedere psihologic, în primul rând că nu s-a făcut, pe lângă autopsia psihologică… Dacă vă aduceți aminte așa-zisul SMS, bilet de adio, nimeni nu este de vină. Motivul este că << nu mai mă suport fizic>>”, a spus Mihaela Brooks.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *