Polițiștii bătăuși din Gorj au fost trimiși în judecată. Victima este mutilată pentru toată viața

Polițiștii din Gorj care, în luna mai au bătut cu bestialitate un șofer, au fost trimiși în judecată.

Este vorba despre șase polițiști din Gorj, acuzați de tentativă de omor și tortură. Ei au fost trimiși în judecată și riscă ani grei după gratii. Agenţii sunt acuzaţi că în luna mai au lovit cu bestialitate un bărbat de 40 de ani din orașul Novaci.

Bărbatul fusese prins în timp ce conducea sub influența alcoolului, iar când a fost oprit în trafic, a lovit cu oglinda mașinii un agent de poliție și a fugit.

Apoi ar fi încercat să ascundă mașina la un amic. După ce i-au dat de urmă, cei de la Rutieră au chemat în sprijinul lor mascații. 

Bărbatul nu a opus rezistență, dar după ce a intrat pe mâna polițiștilor a fost bătut ore în șir.

Politistii de la Serviciul de Acțiuni Speciale sunt acuzați că, după ce l-au prins pe șofer, l-au bătut crunt în sediul poliției și în dubă, deși era imobilizat.

Când au văzut că bărbatul era aproape pe moarte, bătăușii au chemat o ambulanță, iat victim a fost transferată de urgenţă la spital. În urma controalelor, medicii au constatat că suferise mai multe lovituri puternice, avea coaste rupte şi a fost supus unor intervenţii chirurgicale.

Loviturile au fost extrem de puternice, astfel încât, pentru a-i salva viața, medicii de la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu au fost nevoiți să-i scoată 3 organe interne.

Între cei 6 agenţi trimişi în judecată se numără și șeful Poliției din orașul Novaci.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *