Artista Simona Săndulescu s-a sinucis. Mesajul disperat de ADIO cu câteva minute înainte de gestul extrem

Simona Săndulescu artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune s-a sinucis după ce a postat pe Facebook un mesaj de ADIO!

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, în noaptea de 5 spre 6 august, prin apel la numărul de urgență 112, în jurul orei 1.40, că, în Lacul Morii din Sectorul 6, se află o persoană înecată.

La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Conform unei postări de pe Facebook, gestul sinucigaș i-ar aparține unei artiste din București, Simona Săndulescu, care a postat, noaptea trecută, la ora 01.29, un mesaj de adio, chiar în timp ce se afla pe malul Lacului Morii din Bucureşti.

“Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

 Postarea a stârnit, imediat, o mulțime de reacții de îngrijoarre, iar timp de câteva ore, prietenii Simonei Săndulescu s-au tot întrebat dacă este adevărat ce a scris ea, iar într-un final, răspunsul i-a şocat:

“Dragilor, am vorbit cu un domn care m-a sunat pe telefonul de messenger și mi-a confirmat decesul ei. A fost acolo azi noapte și i-a ridicat trupul din lac, din păcate echipa a ajuns când ea deja era moarta! Și-a lăsat telefonul pe dig, degeaba o sunam noi… L-a lăsat pe dig și s-a aruncat peste balustrada. Au văzut toată scena doi tineri care se aflau pe dig.. Au sunat la politie, dar ea s-a aruncat peste balustrada. Este depus trupul la IML.

Cine dorește alte detalii, poate suna la secția de politie 20. Telefonul este la mama ei… Mai multe nu mai știu! Sunt afectata de aceasta veste cumplita! Nu pot sa cred!! Sa ne rugam pentru sufletul ei, greu încercat!!”, a comentat Mioara-Mira Voicu la postarea Simonei Săndulescu.

Simona Săndulescu a activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *