Un nou pachet de măsuri pentru pensionari. Intră în vigoare din această lună

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi a anunțat că, Guvernul a aprobat continuarea programului ”Sprijin pentru România”.

Este vorba despre cea de-a doua tranșă a suplimentului pentru persoanele cu venituri mici sub 1500 de lei, care va fi efectuată până pe data de 29 august.

”Nu vorbim doar despre părinnții și bunicii noștrii vorbim și despre persoanele cu venituri de până în 1500 de lei, care vor primi a doua tranșă în data de 29 august. Facem tot posibilul să începem livrarea cu câteva zile înainte pentru că nu se poate face alimentarea într-o singură zi. Dar termenul limită este data de 29 august. Așa cum prevede proiectul Sprijin pentru România, cele patru luni din anul 2022, sunt iunie, august, octombrie și decembrie”, a declarat Ministrul Muncii, Marius Budăi.

Explozia de prețuri din ultima perioadă i-a determinat pe guvernanți să vină cu măsuri pentru sprijinul persoanelor cu venituri mici, astfel că acum aceștia beneficiază ajutor financiar în valoare de 250 de lei. Sute de mii de români au intrat ăn urmă cu ceva tim în posesia unor cadruri pe care au intrat în luna iunie prima tranșă a acestui ajutor.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *