Fiica unui senator rus este împotriva războiului din Ucraina. Reacția furibundă a tatălui: „Trădătoare, sinucigașă, needucată, șomeră, rasă în cap”

Diana Isakova, fiica senatorului rus Eduard Isakov a postat pe Instagram un mesaj în care spune că este împotriva invaziei ruse în Ucraina și este împotriva războiului.

„Nu, nu, nu: Sunt împotriva acestui război! NU RĂZBOIULUI!”, este mesajul scris de tânăra rusoaică, în vârstă de 25 de ani.

De asemenea, tânăra a făcut aceleași afirmații și în fata unor jurnaliști de la BBC Rusia și de la site-ul de știri Meduza.

După ce au apărut în presă declarațiile fetei, tatăl ei a luat foc, având o reacție furibundă, acuzându-și fiica, că este „trădătoare” pentru că se opune războiului din Ucraina, pe care Rusia l-a numit în mod constant o „operațiune militară specială”

Senatorul Eduard Isakov a declarat , totodată, că Diana Isakova, profesoară de yoga, a acordat interviuri „presei agenților străini” și „și-a vândut tatăl, familia, patria și a părăsit Rusia”.

„Este greu de exprimat în cuvinte, când fiica ta se dovedește a fi o trădătoare”, a scris el pe serviciul de mesagerie Telegram. El reprezintă marea regiune Hantî Mansi din Siberia.

Înainte de război, tatăl și fiică s-au certat din cauza susținerii ei pentru drepturile LGBT.

În parlament, el a fost văzut purtând o jachetă cu un Z mare desenat pe ea – un simbol rusesc pro-război.

Tânăra a fost reținută și interogată de poliție pentru un protest împotriva războiului în aprilie și a părăsit Rusia la 19 august.

Eduard Isakov susține că nu a mai crescut-o pe Diana, fiica sa din prima căsnicie, de la vârsta de trei ani.

„Timp de trei ani a pretins că este LGBT, s-a ras în cap și s-a îmbrăcat ca un băiat, apoi a început să se întâlnească cu un bărbat și a decis că, până la urmă, este fată. Diana nu are studii; a absolvit liceul și nu a vrut să studieze mai departe. Nu a lucrat nicio zi, cerându-mi bani pentru a se întreține”, a susținut acesta, acuzându-și fiinca că a „decis să facă bani vânzându-și interviurile”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *