O „doamnă doctor” a bătut crunt un pacient. Motivele sunt șocante

Doctorul de familie, în acest caz o femeie, a bătut un pacient după ce acesta a vrut să știe câte ceva despre decontarea anumitor servicii medicale de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Pentru că pacientul era „enervant”, „doamna doctor” de la cabinetul din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, judeţul Timiş, a sărit la bătaie, fără să țină cont că pacientul era bolnav.

Poliţiştii din Timiş au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe pe numele medicului de familie.

”La data de 29 august 2022, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că într-un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, a avut loc o altercaţie între un medic şi un pacient. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, transmite, marţi, IPJ Timiş.

Un bărbat de 66 de ani din Bulgăruş s-a dus la cabinetul medical din localitate pentru a se interesa despre anumite deconturi de servicii medicale, însoţit de prietena sa. El a discutat cu medicul pe această temă, o femeie de 39 de ani. Aceasta s-a enervat de insistenţa pacientului, astfel că i-a aplicat câteva lovituri în zona feţei. Prietena bărbatului a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a chemat poliţiştii să intervină şi să aplaneze conflictul.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *