Adevărul despre divorţul Simonei Halep! „N-a mai rezistat”

Relaţia dintre Simona Halep şi Toni Iuruc a ars repede. Milionarul nu a mai suportat şi a decis să pună capăt căsniciei.

De mai puţin de un an au avut nevoie cei doi ca să îşi dea seama că nu sunt suflete pereche. Acum ies la iveală amănunte incredibile din interior. Un apropiat s-a decis să facă mărturii incredibile.

Toni Iuruc a fost cel care a pus capăt relaţiei, nemulţumit de faptul că Simona Halep a preferat să se concentreze, în continuare, pe carieră.

Apropiații spun că nu și-ar fi dorit despărțirea, dar, în același timp, nici nu-și mai voia nevasta plecată mai tot timpul.

”Toni e extrem de gelos și nu doar asta, dar chiar a simțit că e timpul să fie într-adevăr o familie, cum să facă și ei copii, dacă ea era mai mereu plecată? N-a mai rezistat. Plus că mereu Simona era numai cu bărbați după ea, o echipă întreagă, iar lui nu i-a plăcut, i-a zis: ori stă mai mult pe acasă, ori își vede fiecare de viață! Și, la urma urmei, e bărbat, ce să facă? Să zboare mereu prin toată lumea după ea ca să simtă și el că are nevastă?”, a povestit un apropiat al anturajului lui Toni Iuruc.

Cununia religioasă era programată în luna noiembrie, dar totul a fost anulat. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *