Scandal uriaș la Antena 1. Încă un jurat vrea să plece de la iUmor

După ce actorul Mihai Bendeac a plecat, în luna septembrie, de la emisiunea iUmor, încă un jurat și-a manifestat foarte vocal intenția de a părăsi această emisiune.

Este vorba despre Cheloo, care se pare că ar fi ajuns la capătul răbdărilor și ar fi avut o ieșire nervoasă recent, la filmările pentru ediția finală a show-ului.

Sezonul cu numărul 13 de iUmor chiar pare să fie unul cu ghinion.

Membrul trupei Paraziții, care se află la masa juriului încă de la primul sezon, a avut numeroase izbucniri nervoase, de-a lungul timpului. Ultima se pare însă că le întrece pe toate, iar juratul ar fi gata să părăsească emisiunea.  Juratul s-ar fi enervat foarte tare la filmările pentru finala acestui sezon. Concurentul Teddy Ștefănescu l-ar fi făcut să izbucnească și să spună:

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat.”

Se pare că artistul a trântit tableta de vot și, după ce a ”aruncat” și o înjurătură, i-a anunțat pe producători și pe cei care filmau scenele că nu-l mai interesează nimic și că, de fapt, el este în vacanță.

Cel mai probabil, scenele nu vor fi păstrate la montaj, chiar dacă au fost surprinse pe filmare.

Sezonul cu numărul 13 al emisiunii a avut o premieră nedorită: componența juriului s-a schimbat pentru prima dată, după ce Mihai Bendeac a decis să întrerupă colaborarea cu Antena 1. Actorul și-a dat demisia în toiul filmărilor, iar producătorii au fost nevoiți să găsească o soluție pentru a-l înlocui, astfel încât show-ul să meargă mai departe.

Costel Bojog, care este jurat și la Stand Up Revolution, l-a înlocuit pe Bendeac la masa juriului iUmor.

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a mărturisit Costel, la momentul la care a acceptat propunerea de a fi în juriu la iUmor.

În ceea ce privește plecarea lui Mihai Bendeac, nici el și nici producătorii emisiunii nu au dat detalii cu privire la motive. Actorul nu a făcut nicio declarație pe subiect după ce a părăsit juriul iUmor. Există doar zvonuri potrivit cărora Bendeac s-ar fi certat cu echipa de producție înainte să ia decizia radicală.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *