Pele a fost internat de urgență în spital. Mesajul celebrului fotbalist

Internat marţi în Sao Paulo, Brazilia, cu o infecţie respirator, legendarul fotbalist Pele, a transmis un mesaj pentru milioane de fani.

„Vreau să liniştesc pe toată lumea. Sunt puternic şi plin de speranţă şi îmi continu tratamentul ca întotdeauna”, a scris legendarul fotbalist brazilian în vârstă de 82 de ani, într-o postare pe Instagram ilustrată de un raport medical publicat sâmbătă care descrie starea de sănătate a fostului atacant drept „stabilă”.

Reamintim, că Pele suferă de cancer de colon pentru care urmează un tratament foarte sever.

Triplul campion mondial a profitat de ocazie pentru a le mulţumi tuturor pentru numeroasele mesaje de sprijin pe care le-a primit şi a adăugat că se simte„plin de energie” permiţându-i în special să urmărească meciurile Braziliei în timpul Cupei Mondiale-2022 din Qatar.

Pelé a fost internat marţi la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pentru o reevaluare a tratamentului său pentru cancerul de colon. Infecţia lui respiratorie este „tratată cu antibiotice”, au spus medicii. Sâmbătă, în presa braziliană au apărut informaţii că ar fi la îngrijiri paliative.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *