Dmytro Kuleba a făcut dezvăluiri bombă. De unde au fost trimise scrisorile capcană

Ministrul de externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, a declarat că 31 de „pachete suspecte” au fost trimise misiunilor ucrainene din 15 țări.

În săptămâna trecută, Ucraina a declarat că ambasadele și consultanții săi din Europa au primit pachete „sângeroase”, unele conținând ochi de animale, în ceea ce Kievul a descris drept o „campanie de teroare și intimidare”.

Ucraina, care a fost invadată de Rusia, a declarat săptămâna trecută că “pachete însângerate” conținând ochi de animale au fost trimise la unele dintre misiunile sale din Europa, la scurt timp după ce o scrisoare-capcană a explodat la ambasada sa din Spania, iar poliția a dezamorsat altele trimise, printre alții, premierului spaniol.

“Toate plicurile au aceeași adresă de expediţie: reprezentanța auto Tesla din orașul german Sindelfingen. De obicei, au fost expediate din oficii poștale care nu erau echipate cu sisteme de supraveghere video”, a scris Kuleba.

“De asemenea, infractorii au luat măsuri pentru a nu lăsa urme ale ADN-ului pe colete. Acest lucru, în special, indică un nivel profesionist”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *