Steaua actorului Bruce Willis se stinge dureros. O boală necruțătoare îi grăbește sfârșitul

Unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, Bruce Willis si-a anunțat retragerea din activitatea artistică la vârsta de 67 de ani.

Îndrăgit de milioane de oameni de pe întreaga planetă, Bruce Willis suferă de afazie, o boală extrem de periculoasă, fiind depistată după unele episoade de confuzie pe platourile de filmare.

Această boală se manifestă prin tulburări ale creierului, dificultăți de scris, deficiențe acustice și altele, incompatibile total cu activitatea profesională a celebrului actor.

Chiar dacă în postările de pe Instagram, Bruce apare zâmbitor și activ, se pare însă că de la momentul anunțului și până în prezenta starea sa s-a deteriorat considerabil. Iar familia vedetei încearcă să petreacă împreună tot mai mult timp de calitate cu el, rugându-se în același timp la un miracol de Crăciun!

Demi Moore, fosta sa soție, ține legătura cu el, dar și cu actuala parteneră, Emma Heming.

 ”Demi nu pierde nicio ocazie să fie alături de ei. Dacă nu este acolo fizic, îl sună pe Bruce doar ca el să-i audă vocea. Toată lumea știe că el nu mai are mult, așa că prețuiește fiecare moment”, a declarat un prieten de familie.

”Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile”, a mărturisit un apropiat al familiei.

”Vrem să vă anunţăm că dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate şi a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive”, transmitea fiica lui, Rumer Willis, pe Instagram, în luna martie.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *