Un adolescent din Mediaș și-a ucis și apoi a abuzat de mătușa oarbă. Necrofilul a fost arestat

Un caz cutremurător a avut loc la Mediaș, județul Sibiu, unde un adolescent în vârstă de 17 ani și-a ucis mătușa nevăzătoare, pentru a-i fura banii.

Individul, nu s-a mulțumit doar cu atât, pentru că, după ce a ucis-o pe femeie a întreținut relații sexuale cu trupul neînsuflețit.

Cel care a descoperit crima după o săptămână a fost tatăl băiatului. Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, spune că a fost dispusă reținerea adolescentului acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor.

Primele date arată că tânărul, care locuia împreună cu mătușa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament din Mediaș, a decis, pe 6 decembrie, să o omoare pentru a-i putea fura banii.

„În jurul orelor 22.00 – 23.00 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând. Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreținut cu victima decedată un raport sexual normal.

A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi tototdată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia”, a afirmat prim-procurorul adjunct.

Tânărul este acum acuzat de omor calificat, furt, profanare de cadavre, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

El a fost reținut astăzi, iar procurorii vor sesiza judecătorul de drepturi şi libertăți cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *