Emoții și surprise până la sfârșit. Iulian Nunucă, câștigătorul marelui trofeu Vocea României

Iulian Nunucă, pregătit de Tudor Chirilă, este marele câștigător al concursului Vocea României de pe Pro TV și al premiului de 100.000 de euro.

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Deb s-au luptat vineri seară pentru marele premiu, contracte muzicale și glorie.

 Cei trei au încercat să-i convingă pe telespectatori că merită să fie votați și să ridice trofeul VOCEA ROMÂNIEI, dar și marele premiu de 100.000 de euro. 

Pe locul patru este Winael Baldus.

Pe locul trei se află Teodor Debu.

Pe locul doi este Andra Botez.

CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI ESTE Iulian Nunucă

„Mă simt foarte norocos să fiu aici, pentru mine e ca un vis devenit realitate. Ce nu credeam vreodată că se va întâmpla, s-a întâmplat! Faptul că am ajuns până aici mă face să cred și mai mult în mine și să îmi urmez visul: dorința de cânta pe cele mai mari scene. Sunt copleșit, nu am cuvinte să le mulțumesc celor care ne-au votat ca să ajungem până în finala Vocea României. Am emoții pentru că mă așteaptă ultima etapă, cea mai grea, dar sunt și emoții constructive. Dar, până la urmă, asta ne va ajuta pe toți să oferim ceea ce știm să facem cel mai bine!”, a declarat Iulian Nunucă.

Antrenorii care au muncit cu fiecare concurent – Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans – au urcat și ei pe scenă unde au avut momente încărcate de energie alături de concurenții lor. 

Tudor Chirilă la „școlit” pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală.

Iulian Nunucă, câștigătorul de la Vocea României 2022, este din Pașcani, are 18 ani și a uimit încă de la audițiile pe nevăzute. În semifinală, concurentul din echipa lui Tudor Chirilă și-a impresionat până la lacrimi antrenorul.

Tatăl și bunicul lui Iulian Nunucă sunt lăutari, unii extrem de cunoscuți în zona din care aceștia provin, astfel că, de mic copil, a crescut pe acordurile instrumentelor muzicale.

Recunoaște că nu îi este rușine să spună că face parte din etnia romilor și se bucură extrem de mult de faptul că familia lui îl susține și a înțeles decizia lui de a cânta alt stil musical.

Iulian a fost prezent și în 2016 in finala unei alte emisiuni-concurs „Next Star”, de pe Antena 1.

Irina Rimes a avut-o Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo l-au „învățat” pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce l-a reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală. 

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *