Un cunoscut milionar român a fost găsit spânzurat. Poliția a început cercetările pentru moarte suspectă

Tragedia a avut loc, joi după-amiază, într-o încăpere a hotelului Prahova Plazza, cel mai mare din Ploiești, care aparținea cunoscutului om de afaceri, Doru Morcovescu.

Decesul a fost constatat de către un echipaj al ambulanţei, care nu au putut face nimic pentru a îl salva pe bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Surse judiciare au declarat că omul de afaceri Doru Morcovescu, cu o avere estimată la câteva milioane de euro, a fost găsit spânzurat joi după amiază, în jurul orei 17:00, în incinta hotelului Prahova din centrul Ploieştiului.

Un echipaj al serviciului de ambulanţă a mers la faţa locului, însă cadrele medicale nu au putut face nimic, bărbatul prezentând „semne clare de deces”, conform oficialilor acestei instituţii.

Poliţia judeţeană Prahova a anunţat că a fost deschis un dosar care vizează infracţiunea de ucidere din culpă.

Omul de afaceri Doru Morcovescu, care activa în industria ospitalităţii, era cunoscut drept unul dintre milionarii în euro ai judeţului Prahova.

Pe lângă hotelul Prahova Plazza Hotel din Ploieşti, firma administrată de Morcovescu, acesta deținea mai multe proprietăți și unități turistice în special în zona Vălenii de Munte și Slănic.

În 2013, omul de afaceri se afla în Top Forbes, fiind al  8-lea din acest clasament.

Averea lui Doru Morcovescu a fost estimată la 13 milioane euro, acesta aflându-se pe locul 273 in clasamentul general, cu  afaceri în turism și imobiliare.

Nu se cunosc, deocamdată, cauzele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *