Cele mai frumoase mesaje de felicitare pentru toți cei ce poartă numele de VASILE. La mulți și fericiți ani!

Sfântul Ierarh Vasile cel Mare este prăznuit pe 1 ianuarie în calendarul orthodox.

Pentru Biserica Ortodoxă, Sfântul Vasile este unul dintre cei mai importanți sfinți.

Vasile este unul dintre cele mai populare nume românești și este purtat de 600.000 de români.

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Vasile Iată cui trebuie să transmiți mesaje de la multi ani: Vasile; Vasilică; Vasilica; Sile; Vasi; Sică.

Cu această ocazie, v-am pregătit o selecţie de mesaje pe care să le trimiteți tuturor sărbătoriților.

Mesaje pentru toți cei dragi!

La multi ani, Vasile! Să ai o zi plăcuta în compania oamenilor dragi!

La Multi Ani, Vasile! Fii bun, nu face rău, nu fi trist si, desigur, fii fericit!

La mulți ani, Vasile! Îți urez noroc, să-ți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă. Sănătate cât cuprinde, fericire fără limite, iar Sf Vasile să te apere și să te ocrotească la orice pas! La mulți ani, Vasile!

La mulți ani! Sfântul Vasile să vă octrotească casa, familia și să vă fie de ajutor pe drumul vieții! Astăzi numele-ți serbăm și cu drag noi îți urăm La mulți ani cu sănătate, mult noroc și spor în toate, dragoste mereu să fie și enormă bucurie.

Sf. Vasile să te ocrotească și visele să ți le împlinească!

„La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!” „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Vasile cât mai frumoasă!” „Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!”

„La mulţi ani, Vasile al meu! Îţi doresc multă sănătate şi linişte în noul an!”

„În prima zi a noului An, urez La mulţi ani de două ori celor mai importante persoane din viața mea. La Mulți Ani mama și tata de Sfântul Vasile!”

”Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani, fratele meu Vasile!”

„Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!”

„Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ţi multă sănătate şi realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite şi cumpăna dintre ani să te găsească mai fericit decât ai fost până acum şi să rămâi aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani, Vasile!”

”Să primesti flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani, Vasilica!”


Mesaje de Sfântul Vasile pentru iubit

„De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, iubitul meu drag!”

„Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! La mulţi ani, Vasile!”

„Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate. Te iubesc și La Mulți Ani! ”

„Astăzi, și în fiecare zi, ne gândim la tine cu recunoștință și vrem să știi că esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!”

Mesaje de Sf. Vasile pentru iubită

„Pentru că ești o persoană atât de bună, de draguță și de loială, îmi doresc ca Sf Vasile, al cărei nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie simplă cu nume sfânt!”

„Iubita mea, astăzi este o zi importantă pentru tine, iar eu sunt alături de tine. Te iubesc și îți doresc să ai parte numai de momente frumoase în viață. La Mulți Ani! ”

„O zi frumoasă ca tine. Îți doresc să ai parte numai de fericire și zâmbet. La Mulți Ani!”

„La Mulți Ani, iubita mea! Să ai o zi superbă alături de mine. Promit să te fac fericită în fiecare zi!”

„Este o zi specială, ziua ta, iubita mea. Îți doresc să fii fericită și să te bucuri din plin de viață. La Mulți Ani!”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *