Urări și felicitări pe care să le trimiți de Anul Nou 2023! La mulți ani!

Nu te-ai gândit încă la mesajele pe care o să le trimiți de Revelion celor dragi?

Fie că îți dorești să trimiți urările clasice sau că îți dorești să impresionezi printr-o urare amuzantă, care să aducă zâmbetul pe chipul celor dragi, îți propunem câteva din cele mai inspirate mesaje de Anul Nou 2023!

Mesaje de Anul Nou 2023 amuzante

 „Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

„Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

„Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2022 – 1 Ianuarie 2023!”

„Vă doresc să începeți noul an lăsând la o parte vechile obiceiuri proaste și dobândind altele noi! La mulţi ani!”

„Nu vă voi ura mai mult succes. Ați avut deja destul. 2023 ar trebui să fie anul meu! La mulţi ani, mie!”

„La mulți ani cu sănătate! Domnul să vă dea de toate! Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

Mesaje de Revelion 2023 pentru familie

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!”

„Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2019!”

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.” „Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!” „Familia este darul cel mai minunat pe care l-am primit. Fie ca noul an să fie de neuitat alături de familia mea! La mulţi ani!”

„La mulți ani pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!”

„Vă mulţumesc pentru că sunteţi cei mai buni părinţi din lume şi pentru că m-aţi îndrumat şi m-aţi iubit în fiecare zi. Va doresc sănătate şi fericire şi sper ca Noul An să vă aducă toate lucrurile bune pe care le meritati! La mulţi ani!”

„Vă doresc să vă bucuraţi de fiecare zi şi să aveţi parte de o sănătate de fier! Vă mulţumesc pentru că m-aţi îndrumat să devin o persoană mai bună. La mulţi ani!”

Mesaje de Revelion 2023 pentru prieteni

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!” „Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! Doamne, de Sărbători ajută-mă să uit de persoanele pe care nu le plac, Fă-mă să mă întâlnesc cu cei care îmi plac, Și ajută-mă să fac diferenţa între cei care nu-mi plac şi cei care-mi plac… (Mai ales după câteva pahare)”

„Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!”

„Viaţa e o luptă pe care o purtam zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar daca nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!”

„Anul Nou să îți dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!” „Mai ştii când ne scriam pe hârtie? Au trecut câţiva ani de atunci, mai vine unul peste noi, în care îmi doresc, la fel, să-ţi fie bine. Să-l treci vesel şi să te uiţi înapoi împăcat.”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023! ” „Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puțină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”

„Vă doresc mai multe călătorii, mai multe beţii, mai multe petreceri, dar mai puţine greutăţi pe umeri. Să aveţi mai multă bucurie decât anul trecut și mai multe reuşite în anul ce vine! La mulţi ani!”

„Fie ca anul care vine să fie plin de aventuri și oportunități! La mulţi ani!”

„La mulţi ani! Îţi doresc un An Nou extraordinar! Cu speranţe şi vise îndrăzneţe, cu succese şi realizări măreţe, cu bucurie şi împlinire, îţi urez un An Nou plin de fericire!”

„La mulți ani și un An Nou plin de bucurie și realizări! Sper să-ți îndeplinești toate visele și să ai parte de toate lucrurile pe care ți le dorești!”

„Îţi doresc ca Noul An să fie unul de provocări, de împliniri, de înţelepciune şi de încredere în tine! La mulţi ani!”

„Să-ţi aducă Anul Nou reuşite şi satisfacţii, să-ţi deschidă noi uşi şi să-ţi ofere ocazia de a-ţi împlini toate dorinţele! La mulţi ani!”

Mesaje de Anul Nou 2023 pentru îndrăgostiți

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?” „Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare. La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2023”

„E timpul să începem un alt an şi e timpul să îmi pun dorinţe pentru tine… Ca fiecare zi ce urmează să îţi rezerve o bucurie specială! La mulți ani!”

„Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea…M-au bucurat urările tale din noaptea de 31…în sfârşit ai rostit în clar că mă iubeşti…..Uite…o ploaie de luminiţe multicolore s-au conturat în sufletul meu…Îţi aparţin….TE IUBESC!”

„În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!”

„Previziuni meteo de REVELION 2023: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuiesc să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

„Uit de toate grijile când sunt în brațele tale. Fie ca noul an să fie plin de amintiri și momente frumoase pentru noi doi, împreună! La mulţi ani!”

„Dacă ar trebui să-mi pun trei dorințe, mi-aș dori să fiu cu tine întotdeauna, să te iubesc toată viaţa și să am inima ta mereu. La mulți ani!”

„În noul an, îmi doresc să fiu adierea din părul tău, strălucirea din ochii tăi, zâmbetul de pe buzele tale, dragostea din inima ta! Vreau să te păstrez mereu în sufletul meu. La mulţi ani!”

„La mulţi ani, iubita mea! Sunt încântat că petrecem împreună acest moment plin de speranţe şi bucurie. Să ne bucurăm de fiecare clipă, să ne bucurăm de viaţa noastră şi să ne împlinim fiecare vis!”

„La mulţi ani, frumoasa mea iubită! Îţi doresc un an nou plin de fericire, de împliniri şi de bucurii. Sper ca toate dorinţele tale să se împlinească şi să ai parte numai de momente frumoase alături de mine!”

„La mulţi ani, draga mea! Îţi urez un an nou plin de dragoste şi de realizări. Sper că îţi vei urma calea şi vei ajunge unde îţi doreşti, iar eu voi fi mereu alături de tine pe acest drum!”

„La mulţi ani, iubitul meu! Îţi doresc un An Nou plin de fericire, bucurie, speranţă şi dragoste. Este un nou început şi amândoi ne putem bucura de fiecare moment al acestei călătorii. Să fim mai fericiţi şi sănătoşi împreună decât oricând şi să avem încă un An Nou minunat!”

„La mulţi ani, iubitul meu! Îţi doresc ca Anul Nou să aducă în viaţa ta mai multe momente de linişte, împliniri, satisfacţii şi multă dragoste!”

Mesaje clasice

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2023!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani 2023!”

„LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă să rămâie Iar în jurul ei să vie, Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!”

„Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani 2023!”

„Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2023!”

„Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să-ți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani!”

„Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!”

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!” „Acum că roata timpului a mai ţesut încă un an, iar cristalele fulgilor de nea întregesc magia sărbătorilor, să ne bucurăm alături de cei dragi nouă, de minunea vieţii, de darurile moşului şi să aşteptăm încrezători clipele viitorului! La mulţi ani!”

„Pentru noul an, vă doresc să aveți o lună ianuarie superbă, o lună februarie strălucitoare, martie, liniștit, aprilie, lipsit de probleme, mai, senzațional şi o bucurie care să continue din iunie până în noiembrie și să se încheie cu un decembrie optimist. La mulţi ani!”

„Anul 2022 este acum istorie, cu amintiri bune și rele. Anul 2023 bate la ușă cu noi oportunități. Să aveți parte numai de succes în anul care vine. La mulţi ani!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *