Vânătoare fatală în Timiș. Ce au descoperit anchetatorii

Tragedie în apropierea localității Crivina, județul Timiș, unde un bărbat a fost împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare.

Luni, 2 ianuarie 2023, polițiștii au fost alertați la numărul de urgență 112 că în pădurea de lângă localitatea Crivina, Timiș, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare.

„Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localităţii Crivina, ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând din nefericire decesul acestuia”, a precizat IPJ Timiş

La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate şi ridicate de poliţişti, pentru continuarea cercetărilor.

„De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbaţi nu deţineau permise de port armă”, mai transmite IPJ Timiş.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *