Actorul Mitică Popescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Sute de persoane l-au însoțit pe ultimul drum

Marele actor român Mitică Popescu a murit în data de 3 ianuarie, în spital, la București, la vârsta de 86 de ani, pe fondul unor afecțiuni cardiace severe.

Astăzi, 6 ianuarie, actorul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, lângă soția lui, Leopoldina Bălănuță.

Actorul Mitică Popescu a fost înmormântat cu onoruri militare, soldații prezenți trăgând 3 salve. După aproximativ o oră, slujba de înmormântare s-a încheiat. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Mitică Popescu a fost scos din biserică în aplauzele celor prezenți.

Marele actor Mitică Popescu va fi înmormântat astăzi în cimitirul Belu

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mitică Popescu a fos depus de ieri la Teatrul Mic din Capitală, după care a fost adus la Capela Cimitirului Bellu, unde a avut loc slujba de înmormântare.

La înmormântare au venit suporteri rapidiști, cu fularele Rapidului, Mitică Popescu fiind cunoscut ca fan al Rapidului. Peste 100 de oameni l-au condus pe ultimul drum pe marele actor. Printre cei care au venit să își ia rămas bun de la regretatul actor se numără Magda Catone, Marian Râlea, Florin Zamfirescu.

400 de ultrași giulșeteni, prezenți la căpătâiul marelui actor Mitică  Popescu


Un rapidist pur sânge

Un mare suporter al celor de la Rapid, Mitică Popescu a fost omagiat de către fanii giuleștenii, care în număr de 400 au mers la capela Cimitirului Bellu din Capitală, în frunte cu liderul Liviu Ungureanu, zis și „Bocciu”.

„E o zi tristă pentru toți rapidiștii. Noi, suporterii giuleșteni, vom fi alătrui de marele actor și marele rapidist Mitică Popescu. A fost toată viață cu sufletul alături de Rapid. Vom fi alături de el pe ultimul drum. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Liviu Ungurean, șeful galeriei rapidiste înainte de slujba de înmormântare a marelui actor.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *