Companie cu tupeu incredibil la Ploiești. După o criză a apei calde de luni de zile conducerea Termo vrea prime de merit pentru salariați

Nu putem să folosim decât cuvinte existente în DEX atunci când scriem un articol.

Așa facem și de această dată, cu toate că normalitatea ar impune cu totul altceva.

După ce municipiul Ploiești a fost lipsit luni de zile de apă caldă, conducerea companiei Termo a cerut primăriei locale suma de 20.000 de euro pentru prime Crăciun salariaților.

Solicitarea a fost făcută pe data de 6 ianuarie.

Conducerea Termo Ploiești a motivate cererea de a asigura banii pentru plata gazelor necesare asigurării agentului termic în perioada 8 – 14 ianuarie, în care cerea și bani pentru acordarea primelor de Craciun.

Conducerea Termo susține că banii pentru prime ar trebui dați salariaților pentru merite în activitatea profesională, chiar dacă și în prezent se înregistrează în continuare avarii și întreruperi pe rețea. Conducerea Termo și-a anunțat în urmă cu trei zile demisia.

Pe lângă cele aproape 4,7 milioane de lei solicitați pentru achiziția de gaz, conducerea Termo și cele aproape 3 milioane de lei pentru plata energiei electrice sau un milion de lei pentru plata salariilor, cei de la Termo au solicitat 95.300 de lei, adică aproape 20.000 de euro, pentru prime de Crăciun

Societatea a fost înființată de doar două luni și nu are bani nici pentru funcționare.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *