Cod galben și portocaliu de precipitații. Toate porturile de la Marea Neagră au fost închise

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile în majoritatea drumurilor din țară circulația trebuie să se facă în condiţii de ploaie.

În aceste condiții Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenţionare Cod galben şi portocaliu de precipitaţii, în mai multe județe ale țării.
Pe drumurile înalte de munte ale judeţelor Dâmboviţa, Gorj, Sibiu, Vâlcea şi Vrancea ninge, s-a acţionat atât cu utilaje de deszăpezire, cât şi cu material antiderapant, fără probleme deosebite, anunţă sursa citată.

Toate porturile de la Marea Neagră sunt închise, atât pentru transportul maritim, cât şi pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic.

Pe arterele rutiere principale, şi anume Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 1 Ploieşti – Braşov, circulaţia se desfăşoară de asemenea în condiţii de ploaie. Carosabilul este umed, nealunecos, temperaturile în general fiind pozitive.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *