Factură de infarct la energie electrică. Patronul unei pizzerii din Adjud a văzut negru în fața ochilor

Nu este nici prima nici ultima oară, când Societatea Enel Muntenia lucrează în bătaie de joc, conștientă fiind că niciodată nu va fi trasă la răspundere pentru abuzurile făcute.

La o pizzeria din Adjud (Vrancea), Societatea Enel Muntenia, furnizorul de energie, a emis o factură care, dacă nu ar fi de plâns, am râde copios.

Patronul unei mici pizzerii din Adjud (Vrancea) a primit în ianuarie o factură la energia electrică de 376 de milioane de lei (aproximativ 76 de milioane de euro).

Factura era emisă pentru consum de curent electric timp de 5 luni, în condițiile în care, spune bărbatul, factura lunară nu depășea o mie de lei.

„M-am speriat, suma este enormă, n-aș fi avut cum plăti așa ceva și nu înțelegeam de ce s-a ajuns la această sumă, însă am bănuit că este o eroare. Între timp, factura a fost stornată, am rămas doar cu sperietura”, a declarat, Iulian Dragomir.

„Factura clientului non-rezidențial a fost stornată în cursul lunii decembrie, a doua zi după ce a fost identificată eroarea, iar acestuia i-a fost transmisă factura corectă. Menționăm că a fost o situație punctuală. Regretăm eroarea și asigurăm clienții că depunem toate eforturile pentru a le oferi un serviciu de furnizare de energie electrică în condiții optime”, au transmis reprezentanții Enel Energie Muntenia.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *