Vica nu are bani să-și plătească întreținerea. Salvarea a venit de la Survivor România

Cunoscută ca fosta amantă a fostului fotbalist Victor Pițurcă, Vica Bloghina are mari probleme financiare și nu mai știe cum să mai facă față datoriilor.

Asociația de locatari a dat-o iarăși în judecată pentru neplata întreținerii și așa cum era de așteptat, Vica a pierdut procesul și este nevoită să plătească și cheltuielile de judecată.

„Respinge cererea ca rămasă fără obiect. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.600 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”, au decis magistrații, în procesul deschis de asociația de proprietari.

Vica Blochina a pierdut un proces și anul trecut

Într-un proces similar de anul trecut, judecătorii au decis: „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”.

Vica Blochina s-a trezit dată în judecată de mai multe ori în ultimii ani de asociația de proprietari, care a solicitat executarea ei silită pentru că a tras țeapă la întreținere.

„Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, au decis judecătorii anul trecut.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a ajuns de mai multe ori în fața judecătorilor

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a primit o veste asemănătoare în 2016. „Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

Cu un an înainte, Vica a mai primit o veste asemănătoare. Atunci, Tribunalul Bucureşti a admis „în parte cererea de chemare în judecată” formulată de Care Zone Medical – societatea medicului estetician Adina Alberts, soţia milionarului Viorel Cataramă – şi a obligat-o pe Vica Blochina „la plata către reclamantă a sumei de 14.900 de euro”.

Societatea Adinei Alberts a chemat-o la tribunal pe Vica Blochina după ce fosta iubită a lui Piţurcă a spus – în mai multe emisiuni de televiziune – că medicul i-ar fi distrus sânii în urma unei operaţii estetice. În plus, medicul a considerat că Vica a încălcat clauzele contractului de barter în urma căruia a operat-o.

Câți bani a luat Vica de la Survivor România 2023

Nu este o noutate că reality-show-ul Survivor România 2023 vine la pachet cu multe provocări pentru concurenți. Nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic. În urmă cu câteva ediții, Vica Blochina mărturisea că își dorea foarte mult să se întoarcă acasă. S-a întâmplat după un episod în care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Nu mă simt încă foarte bine. Mă doare capul. Nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare. Nu am putut să țin nici un pahar de apă. Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă”, spunea, la vremea respectivă, Vica Blochina.

În ciuda tuturor dificultăților cărora a trebuit să le facă față, se mare că efortul a meritat. S-a aflat suma de bani cu care blondina a fost onorată pentru implicarea sa la Survivor România 2023. Potrivit informațiilor apărute în presă, Vica Blochina ar fi fost plătită cu suma de 3.000 de euro pe săptămână.

Dacă facem un simplu calcul, constatăm că fosta dansatoare de la Melody a încasat nu mai puțin de 12.000 de euro pentru cele patru săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Fără îndoială, fosta dansatoare este mulțumită de câștigul obținut, chiar dacă a fost eliminată din competiție. Acum, din acești bani poate să-și plătească datoriile, care s-au adunat destul de multe.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *