La Bârlad, organizația PSD este în doliu. Un membru a fost găsit spânzurat în interiorul filialei

Un membru PSD din municipiul Bârlad a fost găsit, vineri seara, spânzurat în incinta sediului local al partidului.

Dumitru Țăranu în vârstă de 73 de ani, fost cadru militar și trezorier al filialei PSD Bârlad, în prezent preşedinte al organizaţiei de pensionari, a fost găsit mort de un coleg care a și dat alarma.

Dumitru Țăranu a fost văzut joi seara, parcând mașina în fața sediului de partid. Un coleg a văzut ușa instituției deschisă, a intrat și l-a găsit pe colegul său de partid spânzurat. Lângă el s-ar fi găsit și un bilet în care omul ar fi scris despre neînțelegeri cu partenera sa. Bărbatul își părăsire căminul conjugal de câțiva ani și avea o nouă relație cu o colegă de partid.

Vineri seară, femeia a povestit șefilor de la partid că bărbatul plecase de acasă în jurul orei 16.30, după „o ceartă puternică”.

“Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.
.
Surse din anchetă au precizat că bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio. 

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *