Atac armat în Texas, Statele Unite. „A fost haotic. Oamenii au fugit. Erau speriaţi”

Statele Unite este cu adevărat țara tuturor posibilităților, iar, din acest punct de vedere putem vorbi nu numai despre așa-zisul vis american, ci și a nenumăratelor lucruri rele care se petrec zilnic.

Jafuri, violuri și atentate fac parte din viața de zi cu zi a americanilor. De exemplu, tragedia care a avut loc miercuri într-un mall din El Paso, statul Texas, din păcate a fost trecut la „diverse”, ca și când așa ceva ar trebui să fie ceva obișnuit.

O persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite într-un atac armat în acest centru comercial.

Un suspect a fost arestat, iar poliţia este în căutarea unui alt posibil suspect, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al poliţiei, Robert Gomez.

Motivul atacului nu este cunoscut.

“A fost haotic. Oamenii au fugit. Erau speriaţi. După cum am spus, s-au tras focuri de armă în mall”, a spus Gomez. Unităţile de poliţişti cercetează mall-ul şi strâng martori. Fiind vorba de o suprafaţă mare, aceste operaţiuni vor dura, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei, adăugând că nu are informaţii despre starea răniţilor.

Mall-ul Cielo Vista se află lângă magazinul Walmart, unde un bărbat înarmat a ucis 23 de persoane pe 3 august 2019. În urmă cu o săptămână, un bărbat din Texas a pledat vinovat pentru crime federale motivate de ură în acest masacru şi a scăpat de o condamnare federală la moarte. El riscă însă în continuare pedeapsa cu moartea într-o urmărire penală separată.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *