Facebook și Instagram, vor lansa un serviciu de abonament plătit. Ce vor oferi în plus utilizatorilor

Meta, proprietarul Facebook și Instagram, va lansa un serviciu de abonament plătit care va permite utilizatorilor să își verifice conturile, printre alte caracteristici, a declarat duminică directorul general Mark Zuckerberg.

Pentru 11,99 dolari pe lună sau 14,99 dolari pentru utilizatorii de iPhone, Meta Verified va permite utilizatorilor „să-și autentifice contul cu ID, să obțină bifa albastră, protecție suplimentară împotriva furtului de identitate și acces rapid la serviciul pentru clienţi”.

Serviciul va fi accesibil doar celor peste 18 ani și va fi lansat săptămâna viitoare în Australia și Noua Zeelandă, după care va fi extins la nivel global.

Bifele albastre sunt folosite ca instrumente de verificare pentru a demonstra autenticitatea conturilor.

Abonamentul le-ar oferi utilizatorilor plătitorilor o vizibilitate sporită a postărilor lor, protecție împotriva imitatorilor și acces mai ușor la serviciul pentru clienți, a spus Meta într-o postare pe site-ul companiei.

Compania a declarat că schimbarea nu va afecta conturile verificate anterior.

Acum, Twitter Blue costă 8 dolari pe web și 11 dolari pe iPhone și Android. Diferența de preț provine din comisionul pe care Apple și Google îl opresc din tranzacțiile realizate pe propriile platform.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *